2012. szeptember 16., vasárnap

A jövő és a közösség bölcsessége

Ha látnám a jövőt, akkor most nem blogot írnám, hanem valahol délen a semmit tenném, ha kibírnám ... de nem látom a jövőt, így itt ülök, olvasok és írok. Érdekes - ha nem is térképes - cikkre találtam rá, amely azt fejtegeti, hogy létezik-e még 5-8 távlatában a Google és Facebook, amelyek  második generációs cégek, és nem biztos, hogy alkalmazkodni tudnak majd az IGAZI mobilos generációhoz. Most nem tudnám elképzelni, hogy a Google eltűnik a kereséssel, a térképekkel, az Androiddal ... és az általam nem használt többi funkcióval együtt. Más kérdés a Facebook, amely gyakorlatilag egy lábon áll, bár ott 900 millió aktív-inaktív felhasználó áll, és valószínűleg néhány száz millió, aki sohasem megy fel oda, mert nem akar, és néhány milliárd, aki a helyi alkalmazásokat használja, vagy lehetősége sincs arra, hogy elérje. Az örökérvényű igazság persze az alábbiakban található.

The Googles and Facebooks of tomorrow might not even exist today.  And several Web 1.0 and 2.0 companies might be completely wiped off the map by then.

Ha a mobil területére nézek, akkor ez azt jelenti, hogy a  Microsoft-Nokia páros nem veri meg a jelenlegi vezetőket. Érdemes elolvasni ITT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése