2010. március 1., hétfő

A verseny elmegy mellettünk ...

A Google is elérhetővé tett felhasználói fényképeket a Street View-ban, hasonlóan a néhány nappal korábban említett Bing-es PhotoSynth megoldáshoz hasonlóan.
Budapestről természetesen semmi, hiszen a Street View-t sem engedtünk. De sovány vigasz, hogy Prágában megtaláltam azt a szállodát, ahol két éve aludtunk.


Két gondolat, ami a szombati bejegyzésből kimaradt. Gyermekeim (10, 15) látták a Norc képeit, mire a kisebbik megkérdezte, hogy miért nem lehet "bemenni" az épületbe, amit éppen nézünk, mire a nagyobbik azt mondta, hogy ha mások látnák, hogy mi van bent, akkor kirabolnák. Emlékszünk még a kapcsolódó bejegyzésekre?

1 megjegyzés:

 1. Mindenféle pénzügyi problémád van? Kötelességre van szükség hitelvisszafizetésre? Ön pénzügyi válságban van? A HITELFELVÉTEL A SZEMÉLYES bizalom, ami megbízhatóan foglalkozik az összes típusú kölcsönnel, lásd alább. Regisztrált és engedéllyel rendelkező cég 2% -os hitelnyújtás esetén, legalább 6 hónapos és legfeljebb 30 éves időtartamú kölcsönnel, kölcsönöket legalább 2000-ben, legfeljebb 50 millióra

   különböző szolgáltatásokat kínálunk BELOW *
   Személyi kölcsönök (biztonságos és nem biztonságos)
  * Üzleti hitelek (biztonságos és nem biztonságos)
  * Lakásfelújítás
  Inventor kölcsönök
  * Auto kölcsönök
  * Jelzálogkölcsönzés
  * Egészségügyi kölcsön stb.

  Lépjen kapcsolatba velünk:
  E-mail: lucasloanlendingcompania@gmail.com
  Whatapp: +1(857)325-5437
  Webhely: http://lucasloanlendingcompania.webs.com/

  VálaszTörlés