2012. február 22., szerda

Ez gáz!

Kezemben az Erzsébet utalvány, és lelkesen elindulok, hogy használjam. "Öregedő férjecske" lévén nem kezdtem el a marketeken/sztorokban alkalmazás után kutakodni, hanem felmentem a weboldal, és az ottani elfogadóhely-keresőt kezdtem el használni.
Az első 10 másodperc után felmerült bennem: én vagyok a hibás, hogy nem látok üzleteket és térképet, csak címeket. Gyorsan kiderült, hogy a hiba nem a felhasználóban van, hanem az alkalmazásban. Képként is berakom ide a III. kerületi keresés eredményét, mert remélem, hogy hamarosan megváltozik a kép, üzleteket és térképet kapok vissza. Egy ilyen alkalmazás megvalósítása kb. minimum feltétel akkor, ha egy informatikust felveszek dolgozni. Ha nem tudja két nap alatt megcsinálni, akkor ne is jöjjön.
Szavazzatok: szerintetek megcsináljam ezt az alkalmazást az Erzsébet utalvány támogatására?

Aki látja, hogy változott az oldal az szóljon, és frissítem a bejegyzést.

4 megjegyzés:

  1. Ahha, láttam én is, de mondom ez annyira béta még, hogy foglalkozni sem érdemes vele... Más fórumokon is felmerült már dolog (pl.: homár), lassan szóbeszéd tárgya lesz. Van valami elérhető referencialista a regisztrált elfogadóhelyekről? Mert az oké, hogy a címeket le tudjuk rántani valahogy az oldalról, de az ezekhez kapcsolt cégek hol vannak meg? Vagy fel akarod venni velük a kapcsolatot? Egy alap google mashup minden macerával együtt kb. két óra alatt összedobható lett volna, nem?
    g

    VálaszTörlés
  2. OFF: 100ezer főre jutó metál bandák száma
    http://i.imgur.com/P5Yfz.png

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Itt találsz térképet:

    www.holabozsi.hu

    VálaszTörlés