2012. október 3., szerda

Mások szemében a szálkát ... avagy hol van Bedepuszta?

Az értelmiségi bulvárra sikerült címből nem sok derül ki, de az iPhone sok vihart kavart új térképére utalna vissza. De hol van szálka és hol van Bedepuszta? Bedepuszta vagy Budapesten vagy Nógrád megyében van döntse el mindenki ízlése szerint. A lenti képpel, amely a Google Mapsről származik azt sugallom, hogy a Lánchíd budai hídfőjének környékén, de érdemes megnézni az eredeti Google találatokat is.


Én a lenti változatra szavazok, de védekezésként rögtön kijelentem, hogy a lenti térképben is biztosan van hiba.

8 megjegyzés:

  1. "Én a lenti változatra szavazok, de védekezésként rögtön kijelentem, hogy a lenti térképben is biztosan van hiba."

    Találtam egyet: Budapest, XI. kerület Kondorosi út, Gerezd utca és a Keserű ér között vékony vonall van jelölve. A valóságban ez "rendes" utca, csak a patak feletti rész kellen ékonyan jelezni (csak gyalaogos híd van)
    Üdv,
    GA

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük, javítottuk ... ami azt jelenti, hogy a decemberi kiadásban már jól jelenik meg ... a raszteren remélhetőleg látszik majd az ünnepek előtt. Tamás

    VálaszTörlés
  3. Köszi! Ha találok még, hol lehet jelezni?
    GA

    VálaszTörlés
  4. Legegyszerűbb az info@geox.hu e-mail cím, ez mindig jó kezekbe kerül. Köszönjük. Tamás

    VálaszTörlés
  5. Horváth Károly2013. március 5. 11:35

    A hibás Bedepuszta felirat még továbbra is ott van a térképen. Mivel ez a poszt az első találat erre a keresőben, itt is kérnék mindenkit aki erre téved, hogy a google maps hibajelentés funkciójával jelezze ezt az üzemeltetőknek. Rettenetes, hogy ez az oda nem illő felirat ennyire feltűnő helyen van, szinte mindenki belefut aki Budapestet nézi.

    VálaszTörlés
  6. Bejelentettem. Én épp Google maps alkalmazást készítek és ez a középpont, szóval a felhasználó ezzel találkozik és csak néz: Bedepuszta? :)

    VálaszTörlés
  7. Horváth Károly2013. március 22. 10:23

    Győztünk! :)
    Kikerült végre egy frissítés, és erről már eltűnt a felirat. Nem tudom, hogy a hibajelentéseinkek köszönhetően-e, mindenesetre jó látni :).

    VálaszTörlés