2010. december 24., péntek

Hajtogassunk térképet karácsonykor is

Tudjuk, hogy a térképek sokoldalúan felhasználhatóak, de jó ha megtanuljuk, karácsonykor is jól jön, ha van otthon egy-két szép térkép! Lehet gyakorolni a térkép hajtogatást (sajnos ezt a módszert nem tanították az ELTE-n, van még mit pótolniuk!) :)


Békés Karácsonyt kívánok én is minden olvasónak!

3 megjegyzés:

  1. 301
    Tényleg nem tanítunk hajtogatást az ELTE-n :-), de a különlegesebb hajtogatásokat le is védik, így nem lehet csak úgy utánozni. Amennyire jól tudom, ebből már magyar térképész cégeknek is volt problémája.
    Szép Karácsonyt!

    VálaszTörlés
  2. Ha pénzügyi problémái voltak, akkor ideje mosolyogni. Csak akkor kell felvennie a kapcsolatot Benjamin úrral, ha felveszi a hitelt és az Önnek megfelelő fizetési határidőt, és három munkanapon belül megkapja kölcsönét. Most hatodik alkalommal részesültem 700 ezer dolláros kölcsönben, 180 hónapos időszakra azzal a lehetőséggel, hogy a lejárat előtt fizetem. Benjamin úr segített nekem a kölcsönben. Vegye fel a kapcsolatot vele, és látni fogja, hogy őszinte ember, jó szívvel. E-mail címe: lfdsloans@outlook.com, és a WhatApp telefonszáma: + 1-989-394- 3740

    VálaszTörlés